ATENCIÓ!!! JA PODEU VEURE TOTES LES FOTOS DE TOT A PEU EN PICASA SI ACCEDIU A LA SEGÜENT ADREÇA :
http://picasaweb.google.com/108639432713561938805
CAMISETA TOT A PEU --> 10€ --> Pídela en totapeu@gmail.com (Indica tu talla)

domingo, 11 de octubre de 2009

Ha nacido TOT A PEU

Hola a todos.
Hoy 11 de octubre de 2009, ha nacido el blog de TOT A PEU con la intención de que todo aquel que quiera, pueda dejar su comentario, opinión, consulta, propuesta, etc. etc. relacionados con el senderismo y ocio en general.
TOT A PEU lo formamos un grupo de amigos a los que nos gusta disfrutar de la naturaleza, pero eso sí, TODO A PIE (TOT A PEU) y con respeto, muchísimo respeto.
Así que, cualquiera que quiera unirse a nosotros y disfrutar de grandes (o menos grandes) paseos por la naturaleza de la comarca de la Marina Alta (Alicante) y alrededores, no tiene más que contactar con nosotros o seguir el contenido de este blog.
Gracias a todos.

Hola a tots.
Hui 11 d'octubre del 2009, ha nascut el blog de TOT A PEU amb la intenció que tot aquell que vullga, puga deixar el seu comentari, opinió, consulta, proposta, etc. etc. relacionats amb el senderisme i oci en general.
TOT A PEU ho formem un grup d'amics a qui ens agrada disfrutar de la naturalesa, però això sí, TOT A PEU i amb respecte, moltíssim respecte. Així que, qualsevol que vullga unir-se a nosaltres i disfrutar de grans (o menys grans) passejos per la naturalesa de la comarca de la Marina Alta (Alacant) i voltants, no té més que contactar amb nosaltres o seguir el contingut d'este blog.
Gràcies a tots.

1 comentario:

  1. M'agrada molt lo del blog, aixina ens donarue un poc mes de ganes de compartir amb tots vosaltres eixes rutes tan boniques per la nostra comarca. Per cert, les fotos molt xules. Enhorabona per la iniciativa. Un abraç a tots.

    ResponderEliminar